Over ons

Ons kantoor heeft reeds 20 jaar ervaring met de bemiddeling in de aan- en verkoop van handelsfondsen, bedrijven en vennootschappen. Onze experten staan graag tot uw dienst ! Ons kantoor geeft u het meest accurate, deskundige advies bij de aan- of verkoop van uw onderneming en/of vennootschap. Het intakegesprek is gratis en samen met u toetsen wij de mogelijkheden af ter aan- of verkoop inzake.

Een juiste strategie is bepalend en essentieel, contacteer ons vrijblijvend , wij staan graag ter uwer beschikking !! U bent ondernemer en moet beslissingen nemen waar u professioneel advies bij nodig hebt?

U zoekt iemand buiten uw onderneming die u helpt een klare kijk op uw huidige situatie te geven? Iemand die u niet alleen antwoorden geeft, maar ook vragen aanreikt waar u zelf mee aan de slag kan?

Dan bent u bij MCT aan het juiste adres.Wij bieden u 24/7 ondersteuning . “MCT is meer dan een kantoor. Het is een plek waar de ondernemer centraal staat, op alle vlakken.”. Ondernemen is meer dan cijfers optellen en winst maken op korte termijn.

Ondernemen is durven vooruitzien in de toekomst.".

Waar kunnen we u mee helpen ?