Over ons

Wie zijn wij?

MCT heeft met Streetwise services een filiaal met vestiging in Plovdiv-Bulgarije maar met een Belgische directeur en Belgische eigenaars. Internationale werving gericht op meertalige kandidaten voor de BPO-industrie, werving voor de IT-industrie, administratie- en office support en werving van hoogopgeleide Bulgaarse werknemers voor West-Europese werkgevers. Bijkomend verzorgen wij de oprichting van Bulgaarse vennootschappen en de verhuis voor Europese bedrijven naar Bulgarije.

Wat doen wij?

MCT en streetwise leveren het personeel om uw ICT diensten te laten functioneren. Hoog opgeleide en gepassioneerde experten en professionals. Wij hebben junior & senior ontwikkelaars zowel als projectmanagers ter beschikking. Alle ontwikkeling op maat van uw bedrijf of project. Al onze mensen spreken Engels en uw aanspreekpunt is altijd Nederlandstalig of indien gewenst Franstalig of Duitstalig. Ook voor de oprichting van uw Bulgaars bedrijf of filiaal kan u bij ons terecht en beschikken wij over de beste experten.

Hoe gaan wij te werk?

Het is echt eenvoudig, u neemt contact op, wij komen naar u toe, overleggen, maken een voorstel en beginnen na ondertekening van een overeenkomst uw project uit te voeren. Aarzel niet, neem vandaag nog contact op.

Is het legaal?

Jazeker, wij hebben alle vergunningen om in gans de EU te werken. Bovendien is het ook mogelijk om de ontwikkeling in onze kantoren te Plovdiv of Sofia verder te doen. Die manier van werken heeft de beste rendementsverhouding volgens onze ervaring. Vrijwel alle Internationale toonaangevende bedrijven werken op die manier Het is natuurlijk allemaal project afhankelijk en op maat bespreekbaar. Kernpunt is, dat U de klant 100% tevreden moet zijn. Daar gaan wij altijd vanuit. Er is vrij verkeer van diensten en goederen binnen de EU. Wij werken scrupuleus binnen deze wetgeving.

Zijn er extra kosten?

Nee, uw prijs is een prijs die wij berekenen op uurloon basis of op basis van een vooraf overeengekomen fee, maar altijd specifiek maatwerk voor uw project. Geen verrassingen, geen extra’s. Alles is inbegrepen, tenzij de klant andere wensen zou formuleren. Alles is in principe bespreekbaar en maatwerk.

Onze ervaring.

Al onze mensen zijn ervaren en betrouwbare zeer hoog opgeleide ontwikkelaars en gepassioneerde experten, advocaten, boekhouders en vertalers die in hun vakgebied uitmunten. Ze zijn persoonlijk uitgekozen en geselecteerd door ons.

Uw garantie.

Uw garantie is dat wij bij al onze partners mikken op langdurige relaties. Een testweek of testwerk aan een lager instaptarief is eventueel bespreekbaar en afhankelijk van de opdracht.

Waar kunnen we u mee helpen ?