Aankoop bedrijf

U wil kopen : Ons kantoor heeft een jarenlange ervaring in de aan -en verkoop van vennootschappen. De vennootschap die u koopt beschikt over: de nodige attesten, een afdoende contract "vrij van schulden" Notariële begeleiding mogelijk indien de statuten inhoudelijk dienen gewijzigd te worden!

Bedrijf aankopen en daarvoor begeleiding nodig?

Een bedrijf of handelszaak aankopen is een beslissing waarvoor u niet over een nacht ijs gaat. Voor een goede afloop gaat u best te rade bij ervaren adviseurs.

Wij hebben jaren ervaring in het begeleiden van bedrijven die willen starten of uitbreiden door een bedrijf over te kopen. Bij ons kan u rekenen op zowel een ongeëvenaarde expertise als een discrete en vertrouwelijke aanpak. Onze troeven? Jarenlange ervaring, een uitgebreid netwerk van contacten en diepgeworteld vertrouwen bij al onze partners.

Bedrijf overnemen ?

Laat ons via ons contactformulier weten aan welke criteria het over te nemen bedrijf moet voldoen. Wij brengen u in contact met kandidaat-verkopers en begeleiden en adviseren u verder gedurende het hele overnameproces.

Wilt u zelf uw bedrijf, handelszaak of vennootschap te koop aanbieden?

Wij helpen u met onder andere:

  • Een gedetailleerde schatting van uw te koop aangeboden bedrijf. We houden daarbij rekening met alle aspecten: niet alleen de activa, maar ook de goodwill, de risico’s en opportuniteiten, de economische situatie in uw sector, enz.
  • Advies om het te koop aangeboden bedrijf zo goed mogelijk te presenteren en de sterke punten naar voor te brengen,
  • Hulp bij de zoektocht naar potentiële kopers van uw bedrijf.

Contacteer ons via ons contactformulier. Eén van onze adviseurs neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Waar kunnen we u mee helpen ?